Levertijd

Als je een product wil bestellen zie je meteen of het al dan niet in voorraad is. Producten die in voorraad zijn, ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen nadat BB-CARCARE je betaling ontvangen heeft. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, maken wij je pakje verzendklaar en zal het opgestuurd worden met bpost. Nadat we je bestelling ingepakt hebben en deze bezorgd hebben bij onze partner bpost ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen via http://track.bpost.be/.

BB-CARCARE streeft naar een snelle service, en maakt er dan ook werk van om het pakje binnen de 1 à 2 werkdagen te leveren.

Is het gewenste product tijdelijk uit voorraad? Het is terug leverbaar vanaf het moment dat het weer in stock staat op de webshop.

Levermogelijkheden

Onze pakjes worden geleverd door bpost.
Het pakje wordt bezorgd op het adres dat jullie doorgeven als leveradres. Als er niemand thuis is bij levering, zal de koerier een kaartje in de brievenbus achterlaten. Zo weet je waar en vanaf wanneer je het pakje kan afhalen. Je kan je bestelling ook altijd zelf én gratis komen afhalen in onze winkel in Zutendaal.

De prijs voor een verzekerde zending bedraagt €6 binnen België, voor Nederland is dit €10

Gratis retour – 14 Dagen herroepingsrecht

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met je aankoop. Wil je echter toch iets retourneren of ruilen dan kan dat gratis binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag van de levering en enkel met een ongeopende verpakking / ongebruikt artikel . Je kan de bestelling ook gratis retourneren in onze winkel in Zutendaal.

Retourvoorwaarden

Voor onze retour/ruil service komen uitsluitend artikelen in aanmerking:

– die binnen 14 dagen na ontvangst zijn geretourneerd;
– indien van toepassing in originele onbeschadigde verpakking;
– indien van toepassing met alle geleverde toebehoren;
– die ongedragen/ongewassen zijn;
– die ongeopend zijn;

Onze gehele wettelijke algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Via post, koerier of fysieke winkel

Je kan je retourpakket retourneren door ons te contacteren voor een verzendlabel . Je kan de bestelling ook gratis retourneren in onze winkel in Zutendaal, als aan de voorwaarden voldaan wordt.

Terugbetaling binnen de 5 werkdagen

Binnen de 5 werkdagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Mogelijk sturen we je nog een mailtje met de vraag je IBAN nummer te bevestigen.