Cardetailing is het gedetailleerd reinigen, zorgvuldig reconditioneren en optimaal beschermen van wagens. Hierbij wordt de originele staat van het lakwerk, wielen, … terug bereikt of zelfs verbeterd.

Het correct wassen van de wagen, het reinigen van het lakwerk met clay, lakcorrecties door middel van machinaal polijsten en het aanbrengen van C.Quartz verzegelingen of hoogwaardige carnaubawaxen zijn slechts een greep uit onze diensten. Ook het reinigen en/of ontgeuren van het interieur van de wagen is mogelijk bij ons. Niet enkel de stoffen of lederen bekleding wordt hierbij gereinigd, maar ook alle andere delen van de wagen zoals de deurpanelen, dashboard, …

Elk van deze diensten zijn te combineren. Kom zeker eens langs in onze shop voor meer informatie en een exacte vrijblijvende prijsopgave voor een behandeling op jouw wagen. Het adres van onze werkplaats en winkel, en ook de openingsuren vind je hier.

Ik ben Bjorn, zaakvoerder. De passie voor wagens en autosport  is er al van kleins af.  Jaren geleden begon de interesse voor detailing toen ik aan tuning events deelnam. In 2000 startte ik met een carwash in de zaak van mijn ouders, maar als snel werd me duidelijk dat ik me wilde gaan specialiseren in detailing. Uren, maanden en jaren mezelf keer op keer trachten te verbeteren op het gebied van detailing. Dit resulteerde in de opstart van BB-CARCARE. In 2010 werd BB-CARCARE gestart in de kelder van mijn ouders in As. Wat begonnen is als een webshop en detailing in bijberoep groeide in 2011 al snel tot een bloeiende winkel met werkplaats in Zutendaal, die we in 2021, dus exact 10 jaar later opnieuw deden uitbreiden.

Wat ik het leukste blijf vinden? De glimlach wanneer iemand zijn of haar wagen komt ophalen en het resultaat ziet!

Zino is een petrolhead van de bovenste plank, een job vinden in een automotive sector was dan ook een absolute must. Toen de kans zich voordeed om te starten als detailer in onze werkplaats, werd deze dan ook met beide handen gegrepen. Met regelmaat kom je Zino ook tegen in onze shop, de dagelijkse activiteit en het gebruik van de producten die we verkopen maakt dat hij ook de producten en machines door en door kent om een perfecte uitleg & advies te kunnen geven.

Sven kennen we als een klant van het eerste uur. Toen we startten in de kelder in As volgde Sven meteen onze workshops, en enige tijd later startte hij een bijberoep. De passie voor detailing is er dus al zeer lang. Jaar na jaar kocht Sven nog de steeds de producten bij ons. Bij een babbel kwam ter sprake dat we uitbreiding zochten. Enkele dagen later werd de deal gesloten. De slogan van Mark Twain; “Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life” is op het lijf geschreven hier.

Jean voor de mannen hier, Jan van den Esso in As, maar ik noem hem pa. Altijd in voor een feestje, opendeurdag of nocturne. Maar als er moet aangevuld worden, opruimwerken, klusjes of transport te doen is, dan staat Jean als eerste klaar.

Huismascotte BB waakt over de winkel en werkplaats. Er is echter geen agressiviteit te bespeuren. Ze zal iedereen vriendelijk komen begroeten. Wanneer ze niet bezig is met schaduwen te achtervolgen krijg je misschien zelfs een high five van haar.

JOB ALERT!!

Wij breiden uit. Ben je gepassioneerd door wagens en detailing? Heb je een perfect oog voor detail? En wil je misschien van jouw hobby jouw job maken?
Op deze pagina vind je meer info over de vacature.