BB-CARCARE is sinds 2010 dagelijks actief in cardetailing, wat ons specialisten maakt in dit vak.

Cardetailing is het gedetailleerd reinigen, zorgvuldig reconditioneren en optimaal beschermen van wagens. Hierbij wordt de originele staat van het lakwerk, wielen, … terug bereikt of zelfs overtroffen.

Het correct wassen van de wagen, het reinigen van het lakwerk met clay, lakcorrecties door middel van polijsten en het aanbrengen van C.Quartz verzegelingen of hoogwaardige carnaubawaxen zijn slechts een greep uit onze diensten. Ook het reinigen en/of ontgeuren van het interieur van de wagen is mogelijk bij ons. Niet enkel de stoffen of lederen bekleding wordt hierbij gereinigd, maar ook alle andere delen van de wagen zoals de deurpanelen, dashboard, …

Elk van deze diensten zijn te combineren. Kom zeker eens langs in onze shop voor meer informatie en een exacte prijsopgave (vrijblijvend) voor een behandeling op jouw wagen. Het adres van onze werkplaats en winkel, en ook de openingsuren vind je hier.

Met Bjorn is het allemaal begonnen. De passie voor wagens en detailing werd ver terug in de tijd aangewakkerd, wat resulteerde in de opstart van BB-CARCARE. In 2010 werd BB-CARCARE gestart in de garage van zijn ouders in As. Wat begonnen is als webshop, is later in Zutendaal uitgegroeid tot een bloeiende winkel met werkplaats. In al de jaren is er een ding dat hem blijft raken: de smile die de klant heeft wanneer deze zijn of haar wagen komt ophalen.

Wat in 2015 begon als een studentenjob voor Kenneth, groeide uit tot een voltijdse activiteit bij BB-CARCARE. Weliswaar niet meteen. Pas na enkele maanden gewerkt te hebben in een andere sector werd duidelijk dat de passie voor wagens en detailing te groot is. Kenneth haalt veel voldoening uit een groot verschil tussen voor en na, zowel bij interieur- als exterieurbehandelingen. Daarbovenop geeft tevredenheid van klanten hem een voldaan gevoel.

Huismascotte BB waakt over de winkel en werkplaats. Er is echter geen agressiviteit te bespeuren. Ze zal iedereen vriendelijk komen begroeten. Wanneer ze niet bezig is met schaduwen te achtervolgen krijg je misschien zelfs een high five van haar.