BB-CARCARE is sinds 2010 dagelijks actief in cardetailing, wat ons specialist maakt in dit vak.

Cardetailing is het gedetailleerd reinigen, zorgvuldig reconditioneren en optimaal beschermen van wagens. Hierbij wordt de originele staat van het lakwerk, wielen, … terug bereikt of zelfs verbeterd.

Het correct wassen van de wagen, het reinigen van het lakwerk met clay, lakcorrecties door middel van machinaal polijsten en het aanbrengen van C.Quartz verzegelingen of hoogwaardige carnaubawaxen zijn slechts een greep uit onze diensten. Ook het reinigen en/of ontgeuren van het interieur van de wagen is mogelijk bij ons. Niet enkel de stoffen of lederen bekleding wordt hierbij gereinigd, maar ook alle andere delen van de wagen zoals de deurpanelen, dashboard, …

Elk van deze diensten zijn te combineren. Kom zeker eens langs in onze shop voor meer informatie en een exacte vrijblijvende prijsopgave voor een behandeling op jouw wagen. Het adres van onze werkplaats en winkel, en ook de openingsuren vind je hier.

Ik ben Bjorn, zaakvoerder en detailer in mijn eigen zaak. De passie voor wagens en autosport  is er al van kleins af.  Jaren geleden begon de interesse voor detailing toen ik aan tuning events deelnam. In 2000 startte ik met een carwash in de zaak van mijn ouders, maar als snel werd me duidelijk dat ik me wilde gaan specialiseren in detailing. Uren, maanden en jaren mezelf keer op keer trachten te verbeteren op het gebied van detailing. Dit resulteerde in de opstart van BB-CARCARE. In 2010 werd BB-CARCARE gestart in de kelder van mijn ouders in As. Wat begonnen is als webshop en detailing in bijberoep groeide in 2011 al snel tot een bloeiende winkel met werkplaats in Zutendaal. Wat het leukste blijf vinden? De glimlach wanneer iemand zijn wagen komt ophalen en het resultaat ziet!

Huismascotte BB waakt over de winkel en werkplaats. Er is echter geen agressiviteit te bespeuren. Ze zal iedereen vriendelijk komen begroeten. Wanneer ze niet bezig is met schaduwen te achtervolgen krijg je misschien zelfs een high five van haar.