Wat houdt het New Car Pakket in?

Met het New Car Pakket zal uw wagen echt nieuw zijn. Een nieuwe wagen is tenslotte een dure aankoop waar u zo lang mogelijk van wilt genieten! De bescherming van de Carpro C.Quartz Finest lakcoating houdt bij correct onderhoud 24 -36 maanden stand. Deze lakcoating biedt alleen maar voordelen: het lakwerk wordt water- en vuilafstotend, beter bestand tegen chemische en UV invloeden, krasvaster en er is een aanzienlijke toename in glans.

Voor deze behandeling mag de wagen niet ouder zijn dan 2 maanden en niet meer dan 2500km hebben.

Wat houdt het proces van een New Car Pakket in?

c.quartz finest reserve stappenplan

Wanneer een nieuwe wagen wordt afgeleverd, heeft hij niet de nodige reiniging en bescherming gekregen. Vervuiling hecht zich reeds op de wagen op de parking van de fabrikant en bij het transport naar de dealer: vliegroest, lijmresten van stickers en labels, industriële aanslag, … Deze vervuiling wordt eerst verwijderd, waarna er een lakcorrectie plaatsvindt, want vergis u niet, zelfs een nieuwe wagen heeft lakschades.  Wanneer het lakwerk zich in topstaat bevindt wordt deze ontvet om een optimale hechting van de coating te kunnen garanderen. De C.Quartz Finest lakcoating wordt in twee lagen aangebracht, waarna deze m.b.v. een infraroodlamp ingebakken wordt om het uithardingsproces te versnellen.

Het New Car Pakket kan indien gewenst uitgebreid worden met opties zoals bijvoorbeeld het verzegelen van de velgen, plastics, interieur en het appliceren van Xpel beschermingsfolie, onderaan meer informatie hier over.

Opties bij het New Car pakket

Bovenop de 2-laagse C.Quartz Finest Reserve lakcoating is het ook nog mogelijk om de C.Quartz SIC topcoating aan te laten brengen, hierdoor zal de wagen nog hydrofober worden, nog beter bestand zijn tegen waterspots (sterk aan te raden als men last heeft van “hard water”), en uiteraard nog net wat meer glans krijgen.

Carpro-SIC-CQuartz

Velgen kunnen door ons behandeld worden met CarPro C.Quartz DLux. Ze zullen niet alleen harder glanzen maar ook sterk hydrofobisch en vuilafstotend worden door deze coating. Remstof en wegvervuiling hechten zich niet meer op de velg, waardoor het reinigen veel gemakkelijker verloopt. Geen sterke cleaners meer nodig. Deze coating kan niet alleen op gelakte velgen, maar ook op gepolierde, verchroomde of matte velgen geappliceerd worden.

carpro dlux velgencoating

Het lederen interieur van jouw wagen kunnen we uiteraard ook beschermen. De Carpro C.Quartz Leather 2.0 is een leder coating en biedt de ultieme bescherming voor leer en vinyl. Veilig op alle soorten leder, ook op nappaleer! De formule is ontwikkeld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en geeft een ‘beter-dan-nieuw’ resultaat zonder toevoegende glans. De leder coating is speciaal ontwikkeld voor een zacht gevoel en de beste bescherming. C.Quartz Leather beschermt tegen vlekken, vuil, kleuroverdracht van jeans en UV straling. De behandelde oppervlakken zijn eenvoudig te onderhouden met een vochtige microvezeldoek. De coating is bovendien zeer duurzaam en heeft een gemiddelde levensduur van 1 jaar. Zeer sterk aangeraden bij de lichte ledersoorten.

CArpro-C.quartz-Ledercoating

Het Belgisch weer is niet altijd even goed te voorspellen. Wanneer u met uw cabrio aan het rondrijden bent en er een onverwachtse regenbui opduikt, wilt u uw cabriodak ook beschermd hebben, toch? In dat geval kan u opteren voor deze optie. Het cabriodak wordt geïmpregneerd met CarPro C.Quartz Fabric om het water- en vuilafstotend te maken.

DSC_0699

Alle ramen van de wagen kunnen verzegeld worden met CarPro FlyBy Forte. Dit maakt de vensters water- en vuilafstotend. Deze duurzame laag blijft tot 1 jaar zitten. Vanaf een snelheid van 70km/h zullen de waterdruppels vanzelf van het venster afstromen en bij lagere snelheden zullen de ruitenwissers niet blijven hangen of piepen.

carpro flyby forte ruitencoating

Veel wagens hebben delicate, zeer krasgevoelige, zwarte deurstijlen. Deze kunnen overtrokken worden met Xpel, een zelfhelende folie die quasi onzichtbaar is.  Lichte krasjes in deze folie verdwijnen van zodra er warmte op komt, zoals u hier kan zien. Met andere woorden, deurstijlen die altijd nieuw ogen! Vooraleer we de folie aanbrengen maken we de stijlen eerst krasvrij. Vervolgens maken we een mal. Zo kunnen we de Xpel folie vooraf op maat maken en zullen we niet moeten snijden op de wagen zelf.

Xpel-Stijlen

Bescherm de inlaadzone aan de koffer van jouw wagen tegen krassen en andere schades met een transparante, zelfherstellende folie. Wij brengen de transparante folie aan die de behandelde deel zal beschermen en daarbovenop zelfhelend is, dit wil zeggen dat krasjes verdwijnen bij warmte. ​Als gecertifieerde XPEL installateur gebruiken we voorgesneden templates (indien beschikbaar) zodat snijden aan jouw wagen tot een absoluut minimum beperkt wordt.

Untitled-1

Bescherm de koplampen met Xpel ppf, hierdoor zullen de lampen niet meer vergelen en ten volle beschermd zijn tegen steenslag en vandalisme. Daarbovenop zullen lichte krasjes verdwijnen door middel van warmte. De delen worden gesneden met onze Xpel plotter en zo zullen we niet moeten snijden op de wagen zelf.

Verkrijgbaar in clear, light smoke en medium smoke.
Opm: De kans bestaat dat de technische controle de getinte variant afkeurt.

Xpel koplampen

Bescherm de steenslaggevoelige zones van jouw wagen tegen steenslag, krassen, vandalisme en meer met een transparante, zelfherstellende folie. Wij brengen de transparante folie aan die de behandelde delen volledig zal beschermen en daarbovenop zelfhelend is, dit wil zeggen dat krasjes verdwijnen bij warmte. ​Als gecertifieerde XPEL installateur gebruiken we voorgesneden templates (indien beschikbaar) zodat snijden aan jouw wagen tot een absoluut minimum beperkt wordt. Het front pack kan uitgebreid worden met het overtrekken van de rocker panels.

Xpel-front-pack

De vermelde prijzen zijn “vanaf” prijzen btw inclusief, de exacte prijs is afhankelijk van het merk en type van de wagen, met andere woorden; de grootte en de complexiteit van de wagen.

Duur van de behandeling: 3 a 4 dagen; afhankelijk van de gekozen opties en grootte van de wagen.