Wat houdt het New Car Pakket in?

Met het New Car Pakket zal uw wagen echt nieuw zijn. Een nieuwe wagen is tenslotte een dure aankoop waar u zo lang mogelijk van wilt genieten! De bescherming van de Carpro C.Quartz Finest lakcoating houdt bij correct onderhoud 24 -36 maanden stand. Deze lakcoating biedt alleen maar voordelen: het lakwerk wordt water- en vuilafstotend, beter bestand tegen chemische en UV invloeden, krasvaster en er is een aanzienlijke toename in glans.

Voor deze behandeling mag de wagen niet ouder zijn dan 2 maanden en niet meer dan 2500km hebben.

Wat houdt het proces van een New Car Pakket in?

c.quartz finest reserve stappenplan

Wanneer een nieuwe wagen wordt afgeleverd, heeft hij niet de nodige reiniging en bescherming gekregen. Vervuiling hecht zich reeds op de wagen op de parking van de fabrikant en bij het transport naar de dealer: vliegroest, lijmresten van stickers en labels, industriële aanslag, … Deze vervuiling wordt eerst verwijderd, waarna er een lakcorrectie plaatsvindt, want vergis u niet, zelfs een nieuwe wagen heeft lakschades.  Wanneer het lakwerk zich in topstaat bevindt wordt deze ontvet om een optimale hechting van de coating te kunnen garanderen. De C.Quartz Finest lakcoating wordt in twee lagen aangebracht, waarna deze m.b.v. een infraroodlamp ingebakken wordt om het uithardingsproces te versnellen.

Opties bij het New Car pakket

Velgen kunnen door ons behandeld worden met CarPro C.Quartz DLux. Ze zullen niet alleen harder glanzen maar ook sterk hydrofobisch en vuilafstotend worden door deze coating. Remstof en wegvervuiling hechten zich niet meer op de velg, waardoor het reinigen veel gemakkelijker verloopt. Geen sterke cleaners meer nodig. Deze coating kan niet alleen op gelakte velgen, maar ook op gepolierde, verchroomde of matte velgen geappliceerd worden.

carpro dlux velgencoating

Plastic wielbogen of andere ongelakte plastic delen aan een wagen kunnen behandeld worden met CarPro C.Quartz DLux. Dit maakt de plastics water- en vuilafstotend, het zorgt voor een intensere kleur, en voorkomt het dof en grijs worden.

carpro dlux plastiek coating bescherming

Het Belgisch weer is niet altijd even goed te voorspellen. Wanneer u met uw cabrio aan het rondrijden bent en er een onverwachtse regenbui opduikt, wilt u uw cabriodak ook beschermd hebben, toch? In dat geval kan u opteren voor deze optie. Het cabriodak wordt geïmpregneerd met CarPro C.Quartz Fabric om het water- en vuilafstotend te maken.

DSC_0699

Alle ramen van de wagen kunnen verzegeld worden met CarPro FlyBy Forte. Dit maakt de vensters water- en vuilafstotend. Deze duurzame laag blijft tot 1 jaar zitten. Vanaf een snelheid van 70km/h zullen de waterdruppels vanzelf van het venster afstromen en bij lagere snelheden zullen de ruitenwissers niet blijven hangen of piepen.

carpro flyby forte ruitencoating

Veel wagens hebben delicate, zeer krasgevoelige, zwarte deurstijlen. Deze kunnen overtrokken worden met Xpel, een zelfhelende folie die quasi onzichtbaar is.  Lichte krasjes in deze folie verdwijnen van zodra er warmte op komt, zoals u hier kan zien. Met andere woorden, deurstijlen die altijd nieuw ogen! Vooraleer we de folie aanbrengen maken we de stijlen eerst krasvrij. Vervolgens maken we een mal. Zo kunnen we de Xpel folie vooraf op maat maken en zullen we niet moeten snijden op de wagen zelf.

xpel zelfhelende folie deurstijlen