Hier vindt u enkele voorbeelden van wagens die door ons behandeld zijn. De foto’s zijn opgedeeld per behandeling. Beelden zeggen soms meer dan woorden, en dat is ook in dit geval waar.  De resultaten zijn duidelijk zichtbaar op de na-foto’s. Uiteraard hebben we ook enkele voor-foto’s bijgevoegd om het verschil te laten zien. In dit verschil zit de waarde die BB-CARCARE u kan bieden.

Meer info over wat een behandeling inhoudt en een prijsopgave? Kom dan zeker langs in onze winkel. We bekijken samen de mogelijkheden voor jouw wagen.

Light Polish Pakket

Wanneer een volledige lakcorrectie voor de klant niet noodzakelijk is, of wanneer de wagen een lichtere kleur heeft, wordt er vrijwel altijd geopteerd voor een Light Polish Pakket. Swirls en lakbeschadigingen vallen minder op bij de lichte kleuren maar de vervuiling valt wel meer op. De lakcorrectie is niet zo intensief als bij een Heavy Polish of C.Quartz Finest Pakket, maar een grondige reiniging en decontaminatie staat centraal. Het lakwerk krijgt een 1-staps polijstbeurt geven, om eventuele marring van het clayen te verwijderen en de glans te optimaliseren. De afwerking gebeurt met een glaze, sealant en carnaubawax.

Audi A5 Cabrio

BMW MH1

Nissan Navara

Renault Clio RS

Heavy Polish Pakket

Elke wagen zal na deze behandeling weer in showroomstaat zijn door de maximale lakcorrectie die er uitgevoerd wordt. Na een grondige reiniging van het lakwerk wordt deze in verschillende stappen gepolierd. Fijne en zware swirls en lakbeschadigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Er wordt afgewerkt met een glaze, sealant en carnaubawax.

BMW 3

Mazda MX5

Opel Astra

Volvo C70

New Car C.Quartz Finest pakket

Meer en meer wil men een nieuwe auto direct vanuit de garage degelijk beschermd hebben. Door te opteren voor dit pakket kunnen wij hiervoor zorgen. Eerst en vooral worden lijmresten van stickers, en vervuiling door transport grondig verwijderd, waarna er een eventuele lakcorrectie plaatsvindt. Geloof het of niet, ook nieuwe wagens hebben reeds lakschades! Hierna wordt de C.Quartz Finest Reserve aangebracht, een water- en vuilafstotende laag die 2 à 3 jaar op het lakwerk blijft. Deze wordt vervolgens ingebakken met een infraroodlamp om het uithardingsproces te versnellen.

Alfa Romeo Mito

Audi R8

Ford Focus RS

VW Golf R

C.Quartz Finest pakket

Na het grondig decontamineren van het lakwerk vindt er een meerstapse lakcorrectie plaats. Alle lichte en zware swirls en lakbeschadigingen worden verwijderd vooraleer de C.Quartz Finest Reserve aangebracht wordt. Het uithardingsproces van de verzegeling wordt versneld door de infraroodlamp. De verzegeling blijft 2 à 3 jaar op het lakwerk aanwezig. Elke wagen zal na deze behandeling weer in showroomstaat zijn, en langdurig beschermd zijn.

BMW M2

Ford Mustang GT

Lamborghini Aventador SV

Porsche Macan

C.Quartz Matte pakket

Bij een matte lak of wrap kunnen we onmogelijk polieren én de matte schijn behouden. Wanneer we het oppervlak zouden polieren wordt deze satijn of zelfs blinkend. Daarom vindt er bij matte wagens enkel een grondige wasbeurt plaats waarbij elke vorm van vervuiling verwijderd wordt. Na deze stap wordt de wagen ontvet, en wordt de C.Quartz Skin (voor wraps) of C.Quartz Finest Reserve (voor lakwerk) aangebracht. Deze laag wordt ingebakken met de infraroodlamp om het uithardingsproces te versnellen.

Audi RS6

Mercedes C

Mercedes A

Citroën DS3 Performance

Interieurpakket

Bij dit pakket krijgen ernstig (of minder ernstig) vervuilde interieurs de dieptereiniging die ze nodig hebben om weer als nieuw uit te zien. De autozetels worden vakkundig verwijderd om ook hieronder te poetsen. Stoffen autozetels worden gereinigd met een extractor, en lederen autozetels worden gereinigd en gevoed om het weer soepel te maken. De deurpanelen, het dashboard en andere delen worden gereinigd, waarna er een voedende dressing wordt aangebracht. Ook het vloertapijt krijgt een dieptereiniging met de extractor om vervuiling en nare geuren te verwijderen.

Opel Astra

Ferrari F430 Spider

Fiat 500

Kia Sportage

Koplampen polishpakket

Doffe, verweerde koplampen? Afgekeurd voor slecht lichtbeeld? Wanneer u voor deze behandeling kiest worden de koplampen weer als nieuw. De koplampen worden in verschillende stappen geschuurd en gepolijst om deze terug als nieuw te maken. Hierna wordt er een nieuwe beschermlaag aangebracht om verwering tegen te gaan.

Mercedes CLK

BMW Z4

Opel Astra

Renault Clio

Opties

Er zijn verschillende extra mogelijkheden waarvoor je kunt opteren bovenop de standaard behandelingen. Hieronder staan de vier meest gekozen opties geïllustreerd met een aantal foto’s. Bekijk ons complete aanbod aan opties hier.

Velgencoating

Xpel

Plasticcoating

Cabriodak

Kom vrijblijvend langs in onze shop voor informatie en prijzen op maat van uw wagen. We kunnen al onze diensten aanpassen naar uw wensen en budget.