Hieronder vindt u enkele kleine behandelingen die we bij BB-CARCARE uitvoeren. Wanneer u meer info wil over een bepaalde behandeling kan u simpelweg erop klikken. Bij elk van de behandelingen staat info over wat er juist gedaan wordt, wat de voordelen zijn en wat de vanaf prijs is. De exacte prijs is van verschillende zaken afhankelijk. Voor een exacte prijsopgave vragen wij om vrijblijvend langs te komen in onze winkel tijdens de openingsuren.

Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, of iets niet terug vindt tussen onze diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wilt u graag een afspraak maken om uw wagen door ons te laten behandelen? Kom dan zeker langs in onze winkel en dan bekijken we samen de mogelijkheden voor uw wagen.

Velgencoating

Velgencoating vanaf €220

Velgen kunnen door ons behandeld worden met CarPro C.Quartz DLux. Ze zullen niet alleen harder glanzen maar ook sterk hydrofobisch en vuilafstotend worden door deze coating. Remstof en wegvervuiling hechten zich niet meer op de velg, waardoor het reinigen veel gemakkelijker verloopt, zoals in dit filmpje te zien is. Geen sterke cleaners meer nodig. Deze coating kan niet alleen op gelakte velgen, maar ook op gepolierde, verchroomde of matte velgen geappliceerd worden.

Zelfhelende XPEL folie op stijlen

Stijlen in XPEL folie vanaf €150

Veel wagens hebben delicate, zeer krasgevoelige, zwarte deurstijlen. Deze kunnen overtrokken worden met Xpel, een zelfhelende folie die quasi onzichtbaar is.  Lichte krasjes in deze folie verdwijnen van zodra er warmte op komt, zoals u hier kan zien. Met andere woorden, deurstijlen die altijd nieuw ogen! Vooraleer we de folie aanbrengen, wassen we de wagen lokaal en maken we de stijlen krasvrij. Vervolgens maken we een mal. Zo kunnen we de Xpel folie vooraf op maat maken en zullen we niet moeten snijden op de wagen zelf. Nadat de folie geplakt is wassen we de volledige wagen om de resten XPEL gel te verwijderen.