Wat houdt de Luxewash in?

De luxewash is zoals de naam het al verklapt een luxueuze wasbeurt volgens de regels van de kunst. Om te starten beginnen we met een grondige reiniging van velgen, wielkuipen en deursponningen om dan over te gaan tot een uitgebreide wasbeurt van het lakwerk. Uiteraard gebeurt dit met de beste microvezel materialen en een pH neutrale shampoo. Na het wassen brengen we een Silica beschermspray aan, hier zal het lakwerk hydrofoob van worden. De wagen wordt gedroogd met microvezel droogdoeken en onze Bigboi blowr met warme lucht. De banden worden gevoed met een tyredressing en de ramen worden als laatste gereinigd.

Geen tijd om je wagen correct te wassen of wil je graag een kleine behandeling zoals Xpel op de deurstijlen of je cabriodak gereinigd? Kies dan voor onze luxewash icm een van onderstaande opties.

Gratis ophaling en retourneren van de wagen in een straal van 10km.

Opties bij de Luxewash

Velgen kunnen door ons behandeld worden met CarPro C.Quartz DLux. Ze zullen niet alleen harder glanzen maar ook sterk hydrofobisch en vuilafstotend worden door deze coating. Remstof en wegvervuiling hechten zich niet meer op de velg, waardoor het reinigen veel gemakkelijker verloopt. Geen sterke cleaners meer nodig. Deze coating kan niet alleen op gelakte velgen, maar ook op gepolierde, verchroomde of matte velgen geappliceerd worden.

carpro dlux velgencoating

Het Belgisch weer is niet altijd even goed te voorspellen. Wanneer u met uw cabrio aan het rondrijden bent en er een onverwachtse regenbui opduikt, wilt u uw cabriodak ook beschermd hebben, toch? In dat geval kan u opteren voor deze optie. Het cabriodak wordt na de uitgebreide reiniging, geïmpregneerd met CarPro C.Quartz Fabric om het water- en vuilafstotend te maken.

DSC_0699

Met het interieur pakket krijgt uw interieur van de wagen een complete make-over. Alles wordt grondig aangepakt. De stoffen delen krijgen een dieptereiniging met een extractor. Een lederen interieur wordt gereinigd met een ledercleaner en nadien gevoed voor een zacht en soepel lederen interieur. Optioneel er de C.Quartz ledercoating aangebracht. Het tapijt, de matten, en kofferbekleding krijgen ook een dieptereiniging met een extractor. Daarenboven worden deurpanelen, dashboard, … gereinigd, gevoed en beschermd. Wij garanderen een volledig proper interieur tot in de kleinste hoekjes, daar we de zetels op vakkundige manier demonteren uit de wagen.

interieurreiniging voor na verschil

Het basic interieurpakket is het geschikte pakket wanneer het interieur nog in een algemene nette staat is, maar wanneer de puntjes op i nog vandoen zijn. Met dit pakket wordt er niets gedemonteerd uit de wagen. Het interieur wordt met perslucht uitgeblazen en grondig gestofzuigd, dashboard en deurpanelen worden geborsteld en gereinigd. De ramen worden als laatste gereinigd. Het ideale pakket om met een net interieur te vertrekken wanneer het exterieur een make-over heeft gekregen.

interieurreiniging

Veel wagens hebben delicate, zeer krasgevoelige, zwarte deurstijlen. Deze kunnen overtrokken worden met Xpel, een zelfhelende folie die quasi onzichtbaar is.  Lichte krasjes in deze folie verdwijnen van zodra er warmte op komt, zoals u hier kan zien. Met andere woorden, deurstijlen die altijd nieuw ogen! Vooraleer we de folie aanbrengen maken we de stijlen eerst krasvrij. Vervolgens snijden we de delen met onze Xpel plotter en zullen we niet moeten snijden op de wagen zelf.

Xpel-Stijlen

Bescherm de inlaadzone aan de koffer van jouw wagen tegen krassen en andere schades met een transparante, zelfherstellende folie. Wij brengen de transparante folie aan die de behandelde deel zal beschermen en daarbovenop zelfhelend is, dit wil zeggen dat krasjes verdwijnen bij warmte. ​Als gecertifieerde XPEL installateur gebruiken we voorgesneden templates (indien beschikbaar) zodat snijden aan jouw wagen tot een absoluut minimum beperkt wordt.

Untitled-1

Bescherm de koplampen met Xpel ppf, hierdoor zullen de lampen niet meer vergelen en ten volle beschermd zijn tegen steenslag en vandalisme. Daarbovenop zullen lichte krasjes verdwijnen door middel van warmte. De delen worden gesneden met onze Xpel plotter en zo zullen we niet moeten snijden op de wagen zelf.

Verkrijgbaar in clear, light smoke en medium smoke.
Opm: De kans bestaat dat de technische controle de getinte variant afkeurt.

Xpel koplampen

De vermelde prijzen zijn “vanaf” prijzen btw inclusief, de exacte prijs is afhankelijk van de grootte van de wagen, de lakstaat en de complexiteit van de wagen. Om een exacte prijs te verkrijgen vragen we om met de wagen langs te komen aan de werkplaats tijdens de openingsuren.

Duur van de behandeling: 3uur tot 1 dag; afhankelijk van de gekozen opties en grootte van de wagen.