Hieronder kunt u de verschillende exterieur pakketten vinden die we bij BB-CARCARE aanbieden. Wanneer u meer info wil over een bepaald pakket kan u simpelweg erop klikken. Bij elk van de pakketten staat info over wat het pakket precies inhoudt en een vanaf prijs. De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van de wagen, mate van vervuiling, staat van het lakwerk … Voor een prijsopgave voor uw wagen vragen wij u om vrijblijvend langs te komen in onze winkel tijdens de openingsuren.

Voor meer foto’s van de resultaten die we reeds bereikt hebben kan u kijken in ons portfolio. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, of iets niet terug vindt tussen onze diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wilt u graag een afspraak maken om uw wagen door ons te laten behandelen? Kom dan zeker langs in onze winkel en dan bekijken we samen de mogelijkheden voor uw wagen.

Luxewash vanaf €75

Luxewash

Geen tijd om je wagen correct te wassen of wil je graag een kleine behandeling zoals Xpel op de deurstijlen of je cabriodak gereinigd? Kies dan voor onze luxewash.

Light Polish Pakket vanaf €495

Light Polish Pakket

Bij een Light Polish Pakket staat een grondige reiniging en decontaminatie centraal. Hierna geven we het lakwerk een glanscorrectie om lichte swirls te verwijderen. De afwerking gebeurt met een glaze, sealant en carnaubawax. Dit pakket zorgt voor een merkbare toename in glans en gladheid van de lak van uw wagen. Dit pakket wordt vaak genomen voor wagens met een lichte kleur.

Heavy Polish Pakket vanaf €745

Heavy Polish Pakket

Met dit pakket wordt de wagen terug in showroomstaat gebracht. Eerst en vooral wordt het lakwerk gereinigd waarna een lakcorrectie gebeurt in verschillende stappen om een zo strak mogelijke lak te bekomen. O.a. waskrassen, swirls en hologrammen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De afwerking gebeurt met een glaze, sealant en carnaubawax. Je wagen oogt weer als nieuw, zo niet beter dan nieuw.

New Car Pakket vanaf €995

New Car Pakket

Dit pakket is voor nieuwe wagens met maximaal 2500km op de teller. Verwijdering van lijmresten en vervuiling van voor, tijdens of na het transport staat hierbij centraal. Na het decontamineren volgt er een lakcorrectie. De afwerking gebeurt met de C.Quartz Finest Reserve verzegeling die d.m.v. een infraroodlamp ingebakken wordt. Deze lakcoating houdt 24-36 maanden stand bij correct onderhoud.

C.Quartz Finest Lakcoating vanaf €1395

C.Quartz Finest Lakcoating

Met dit pakket wordt de wagen in betere staat dan showroomstaat gebracht. Eerst en vooral wordt het lakwerk gereinigd waarna een lakcorrectie gebeurt in verschillende stappen om een zo strak mogelijke lak te bekomen. O.a. waskrassen, swirls en hologrammen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De afwerking gebeurt met de C.Quartz Finest Reserve. Deze lakcoating houdt 24-36 maanden stand bij correct onderhoud.

C.Quartz Matte Coating vanaf €995

C.Quartz Matte Coating

Dit pakket is speciaal voor wagens met matte lak of wrap. Matte lak of wrap is poreus, waardoor het vuil makkelijker vastgehouden wordt. Door hier een coating op aan te brengen zal het vuil afgestoten worden. Dit resulteert in een makkelijker onderhoud. Eerst en vooral wordt het lakwerk gereinigd, waarna C.Quartz Skin aangebracht wordt. Deze lakcoating houdt 12-24 maanden stand bij correct onderhoud.

Koplamprestauratie vanaf €90

Koplamprestauratie

Sommige wagens geraken niet meer door de technische keuring omdat hun lampen een slecht lichtbeeld of te weinig lichtopbrengst hebben. Wanneer uw koplampen dof of verkleurd zijn kunnen wij deze weer als nieuw krijgen door ze te schuren en polijsten in verschillende stappen.