Wat houdt het Heavy Polish Pakket in?

In dit pakket staat een grondige lakcorrectie centraal.

Eerst wordt de wagen volledig ingefoamd om een groot deel van de vervuiling los te weken. Na het afspuiten wordt de wagen gewassen met een microvezel washandschoen en een veilige shampoo. Hierbij worden zowel de motorruimte alsook de sluitkanten van koffer en deuren gereinigd. Vooraleer de wagen afgedroogd wordt, wordt hardnekkige vervuiling verwijderd m.b.v. een claybar. Na het afdrogen van de wagen gaan we over tot de lakcorrectie.

De lakcorrectie wordt uitgevoerd in verschillende stappen om o.a. waskrassen, swirls, hologrammen, en andere beschadigingen weg te werken.

Nu het lakwerk zich weer in top staat bevindt gaan we over tot het voeden en waxen van de wagen. Er wordt afgewerkt met een sealant en een carnaubawax, wat leidt tot een merkbare toename in glans en gladheid van de lak.

Het lakwerk zal na deze behandeling weer als nieuw ogen door de maximale correctie wat we uitvoeren. Door het lakwerk te restaureren naar showroomstaat zal de herverkoopwaarde van de wagen toenemen. De kost van deze behandeling wordt snel terugverdiend bij de verkoop van de wagen. Veel klanten hebben hun wagen sneller en voor een hoger bedrag kunnen verkopen na het laten uitvoeren van deze behandeling.

Meest gekozen opties bij dit pakket