Wat houdt een C.Quartz Matte pakket in?

Een C.Quartz lakcoating is het van het op het gebied van lakbescherming. Deze lakcoating biedt alleen maar voordelen: het lakwerk wordt water- en vuilafstotend, beter bestand tegen chemische en UV invloeden, krasvaster en er is een aanzienlijke toename in kleurintensiteit (geen glanstoename!). Deze coating is ook te gebruiken op wraps. Matte lak en wraps zijn  poreus, waardoor ze veel meer vuil vasthouden dan gewone lak. Door een matte lak of wrap te coaten is het onderhoud makkelijker daar vuil zich niet meer kan hechten aan de lak of wrap. Ook het feit dat de lak krasbestendiger wordt is een groot voordeel, daar een matte lak of wrap niet zomaar gepolierd kan worden.

Belangrijk is dat het lakwerk of de wrap gereinigd wordt vooraleer de coating aangebracht wordt. De wagen wordt volledig ingefoamd om een groot deel van de vervuiling reeds los te weken. Na het afspuiten wordt de wagen gewassen met een microvezel washandschoen en een veilige shampoo. Hierbij worden zowel de motorruimte alsook de sluitkanten van koffer en deuren gereinigd.

Nu het lakwerk of de wrap zich weer in een propere staat bevindt gaan we over tot het ontvetten van de lak. Dit wordt gedaan om een optimale hechting van de coating te kunnen garanderen. De C.Quartz Skin coating wordt in twee lagen aangebracht, waarna deze m.b.v. een infraroodlamp ingebakken wordt om het uithardingsproces te versnellen.

Bij een correct onderhoud van de wagen met de juiste producten (geen carwash) zal deze coating makkelijk gedurende 24 -36 maanden aanwezig blijven op het lakwerk van de wagen. Bij een wrap is de standtijd 12-24 maanden.

voorwas foam decontaminatie audi rs6
carpro c.quartz skin wrapcoating audi rs6
carpro c.quartz skin wrapcoating audi rs6
carpro c.quartz skin wrapcoating audi rs6

Meest gekozen opties bij dit pakket