Hieronder kunt u de verschillende interieur pakketten vinden die we bij BB-CARCARE aanbieden. Wanneer u meer info wil over een bepaald pakket kan u simpelweg erop klikken. Bij elk van de pakketten staat info over wat het pakket precies inhoudt en een vanaf prijs.. Deze prijs is afhankelijk van de grootte van de wagen, mate van vervuiling, … Voor een exacte prijsopgave vragen wij u om vrijblijvens langs te komen in onze winkel tijdens de openingsuren.

Voor meer foto’s van de resultaten die we reeds bereikt hebben kan u kijken in ons portfolio. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, of iets niet terug vindt tussen onze diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wilt u graag een afspraak maken om uw wagen door ons te laten behandelen? Kom dan zeker langs in onze winkel en dan bekijken we samen de mogelijkheden voor uw wagen.

Interieurpakket vanaf €345

Interieurpakket vanaf €345

Een professionele dieptereiniging voor het volledige interieur van de wagen. Zowel voor lederen interieur als een stoffen interieur. Alle stoelen worden professioneel gedemonteerd en krijgen een dieptereiniging met daarvoor bestemde producten. Gegarandeerd een volledig proper interieur tot in de kleinste hoekjes.

Ontgeuringspakket vanaf €90

Ontgeuringspakket vanaf €90

Wanneer het interieur van de wagen een onaangename geur heeft van bijvoorbeeld sigaretten, sigaren, huisdieren of vocht en u wil dit verwijderd hebben, dan is er maar 1 oplossing die ervoor zorgt dat de geur verwijderd en niet gemaskeerd wordt door geparfumeerde producten. Onze ozongenerator verwijdert ELKE slechte geur definitief.