Wat houdt een C.Quartz Finest lakcoating in?

Een C.Quartz Finest lakcoating is het van het op het gebied van lakbescherming. Deze lakcoating biedt alleen maar voordelen: het lakwerk wordt water- en vuilafstotend, beter bestand tegen chemische en UV invloeden, krasvaster en er is een aanzienlijke toename in glans. Bij deze behandeling wordt het lakwerk eerst in top staat gebracht vooraleer we de lakcoating aanbrengen. Dit is het verwijderen van vervuiling enerzijds, en het krasvrij maken van de lak anderzijds.

Wat houdt het proces bij deze behandeling in?

c.quartz finest reserve stappenplan

In de eerste fase wordt de wagen volledig ingefoamd om een groot deel van de vervuiling reeds los te weken. Na het afspuiten wordt de wagen gewassen met een microvezel washandschoen en een veilige shampoo. Hierbij worden zowel de motorruimte alsook de sluitkanten van koffer en deuren gereinigd. Vooraleer de wagen afgedroogd wordt, wordt hardnekkige vervuiling verwijderd m.b.v. een claybar. Na het afdrogen van de wagen gaan we over tot de tweede fase.

In de volgende fase wordt er een lakcorrectie uitgevoerd in verschillende stappen om o.a. waskrassen, swirls, hologrammen, en andere beschadigingen weg te werken.

Nu het lakwerk zich weer in top staat bevindt gaan we over tot het ontvetten van de lak. Dit wordt gedaan om een optimale hechting van de lakcoating te kunnen garanderen. De C.Quartz Finest lakcoating wordt in twee lagen aangebracht, waarna deze m.b.v. een infraroodlamp ingebakken wordt om het uithardingsproces te versnellen.

Bij een correct onderhoud van de wagen met de juiste producten (geen carwash) zal deze coating makkelijk gedurende 24 -36 maanden aanwezig blijven op het lakwerk van de wagen.

C.Quartz Finest reserve pakket
C.Quartz Finest reserve pakket

Meest gekozen opties bij deze behandeling