Bestellen

Hulp nodig? We zijn er voor je!

Vind je het product niet, moeite met bestellen of een andere vraag? Neem gerust even contact met ons op via:

NEEM CONTACT OP VIA:
FACEBOOK
BEL ONS OP HET NUMMER:
0479/98 15 18
STUUR EEN MAILTJE NAAR:
INFO@BB-CARCARE.BE

Betalingsmogelijkheden

We vinden het belangrijk dat je bij BB-CARCARE veilig en met plezier kan winkelen.

Dankzij onze betaalpartner Mollie beschikken we over een actueel, veilig en betrouwbaar betaalsysteem. Je kan dus met een gerust hart online betalen.
Hieronder krijg je een overzicht van de verschillende veilige betaalmogelijkheden.

 

Bancontact – Mister Cash

Bij een betaling op deze manier ontvangen we onmiddellijk je betaling! We kunnen je pakje dan ook meteen verzendklaar maken. Via onze site word je doorverwezen naar de site van onze betaalpartner Mollie, waar de betaling verder verloopt.

Visa/Mastercard

Bij een betaling met een kredietkaart heb je de keuze tussen Visa of Mastercard. Bij deze betaalmethode wordt de verificatiecode van je betaalkaart gevraagd. Zodra we de bevestiging ontvangen, maken we je pakje verzendklaar.

Ideal

Een betaling vanuit Nederland? Gebruik Ideal voor een snelle en veilige betaling.

Overboeking (of overschrijving)

Een overschrijving is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je jouw betaling aan ons voldoen.

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar.

KBC/CBC-Betaalknop

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat je de betaalknop hebt geselecteerd kies je voor KBC of CBC en word je doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. De koper is verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kan de consument bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.