BB-CARCARE is officieel invoerder en distributeur van CarPro en Wheel Woolies. We zijn altijd op zoek naar nieuwe bedrijfsklanten die producten van deze merken willen herverdelen, maar vooral bedrijven die zich ervoor willen inzetten om samen meer bekendheid te genereren voor deze merken. Hierbij richten we ons vooral op poetsbedrijven, autoshops, tuningshops, carwashes, garages en bandencentrales.

carpro belgie belgium verdelen distributie
wheel woolies velgenborstels velgen poetsen

CarPro

Een marktleider in de professionele detailing markt. Het merk bestaat sinds 2009. In Belgie heeft het merk reeds bekendheid gegenereerd door het product IronX. Een product dat dient om vliegroest te verwijderen van de wagen, maar achteraf ook effectief bleek om velgen te reinigen.

CarPro was de eerste ontwikkelaar van nanotechnologie detailingproducten. Door de progressieve visie en vooraanstaande technologieën heeft het merk verschillende coatings op de markt kunnen brengen, zoals de verschillende C.Quartz coatings, nog voordat het bekend werd in het westelijk halfrond. Van interieurcoatings en -reinigers tot keramische coatings, CarPro heeft het allemaal.

Samen willen met u willen we CarPro nog bekender maken in de detailwereld. Wenst u meer info rond het verdelen of het professioneel gebruik van dit merk? Vul dan onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact op met u. Neem alvast een kijkje in onze webshop om het CarPro gamma te bekijken.
OPGELET: Voor Carpro te verdelen is er wel een degelijke ervaring met het merk vereist.

Wheel Woolies

Met zijn Wheel Woolies heeft Braun Automotive de standaarden voor detailing brushes doen stijgen. Wheel Woolies zijn de veiligste en meest effectieve manier om velgen te reinigen. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, om te kunnen dienen voor elke soort, maat of type velg. Al vaak heeft men ze geprobeerd te kopiëren, maar de echte Wheel Woolies herken je aan de zwart-rode vezels.

Wenst u meer info rond het verdelen van dit merk? Vul dan onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.