Wat houdt het interieurpakket in?

Met het interieur pakket krijgt uw interieur van de wagen een complete make-over. Alles wordt grondig aangepakt. Een stoffen interieur krijgt een dieptereiniging met een extractor. Een lederen interieur wordt gereinigd met een ledercleaner en nadien gevoed voor een zacht en soepel lederen interieur. Het tapijt, de matten, en kofferbekleding krijgen ook een dieptereiniging met een extractor. Daarenboven worden deurpanelen, dashboard, … gereinigd, gevoed en beschermd. Wij garanderen een volledig proper interieur tot in de kleinste hoekjes, daar we de zetels op vakkundige manier demonteren uit de wagen.

lederreiniging
lederreiniging
extractor dieptereiniger
interieurreiniging dieptereiniging

Opties bij het Interieur pakket

Een onaangename geur van bijvoorbeeld sigaretten, sigaren, huisdieren of vocht in uw auto? Er is maar 1 oplossing die de geur verwijdert en niet maskeert door geparfumeerde producten. Onze ozongenerator verwijdert ELKE slechte geur definitief.

Ozon

De luxewash is zoals de naam het al verklapt een luxueuze wasbeurt volgens de regels van de kunst. Om te starten beginnen we met een grondige reiniging van velgen, wielkuipen en deursponningen om dan over te gaan tot een uitgebreide wasbeurt van het lakwerk. Uiteraard gebeurt dit met de beste microvezel materialen en een pH neutrale shampoo. Na het wassen brengen we een Silica beschermspray aan, hier zal het lakwerk hydrofoob van worden. De wagen wordt gedroogd met microvezel droogdoeken en onze Bigboi blowr met warme lucht. De banden worden gevoed met een tyredressing en de ramen worden als laatste gereinigd.

IMG_9550-EMT-BBCC-P4U-220921-300-3020

De vermelde prijzen zijn “vanaf” prijzen btw inclusief, de exacte prijs is afhankelijk van de grootte van de wagen, de lakstaat en de complexiteit van de wagen. Om een exacte prijs te verkrijgen vragen we om met de wagen langs te komen aan de werkplaats tijdens de openingsuren.

Duur van de behandeling: 1 dag; afhankelijk van de gekozen opties en grootte van de wagen.