Wat houdt het onderhoudsplan in?

U wil uw wagen het hele jaar door in een uitmuntende staat maar u heeft de tijd niet om hem telkens opnieuw het nodige onderhoud te geven? BB-CARCARE biedt hierin een oplossing. Een onderhoudsplan, de eerste behandeling die we aan de wagen geven is een All-in behandeling, nadien volgen nog 3 onderhoudsbehandelingen, dit gespreid over 1 jaar. Bij elke behandeling wordt de wagen ook langs de binnenzijde onderhouden. Bij het afleveren van de wagen na een behandeling wordt er samen de volgende afspraak vastgelegd, en zo blijft de wagen in een showroomstaat het hele jaar door.

Voor de all-in behandeling dient uw wagen minimaal 2 dagen bij ons te verblijven.
Voor de onderhoudsbehandeling dient uw wagen minimaal 1 dag bij ons te verblijven.

All-In behandeling

Eerst wordt de wagen volledig ingefoamd om een groot deel van de vervuiling los te weken. Na het afspuiten wordt de wagen gewassen met een microvezel washandschoen en een veilige shampoo. Hierbij worden zowel de motorruimte alsook de sluitkanten van koffer en deuren gereinigd. Vooraleer de wagen afgedroogd wordt, wordt hardnekkige vervuiling verwijderd m.b.v. een claybar. Na het afdrogen van de wagen gaan we over tot de lakcorrectie.

De lakcorrectie wordt uitgevoerd in verschillende stappen om o.a. waskrassen, swirls, hologrammen, en andere beschadigingen weg te werken.

Nu het lakwerk zich weer in top staat bevindt gaan we over tot het voeden en waxen van de wagen. Er wordt afgewerkt met een sealant en een carnaubawax, wat leidt tot een merkbare toename in glans en gladheid van de lak. Het lakwerk zal na deze behandeling weer als nieuw ogen door de maximale correctie die we uitgevoerd hebben.

Onderhoudsbehandelingen

De wagen wordt volledig ingefoamd om een groot deel van de vervuiling reeds los te weken. Na het afspuiten wordt de wagen gewassen met een microvezel washandschoen en een veilige shampoo. Hierbij worden de motorruimte alsook de sluitkanten van koffer en deuren mee gereinigd. Vooraleer de wagen afgedroogd wordt, wordt hardnekkige vervuiling verwijderd m.b.v. een claybar zodat de lak weer glad aanvoelt. Na het afdrogen van de wagen gaan we over tot de glanscorrectie. Met een polish worden lichte swirls en krasjes verwijderd. Er wordt afgewerkt met een sealant en een carnaubawax, wat leidt tot een merkbare toename in glans en gladheid van de lak.

Meest gekozen opties bij dit pakket