BB-CARCARE werkt samen met verschillende bedrijven.

B2B-cleaning kunnen we onderverdelen in twee delen. Enerzijds het werk voor o.a. garages, tweedehandsverkopers en merkvertegenwoordigers met nieuwe of tweedehandse wagens. Anderzijds voor o.a. leasemaatschappijen en bedrijven met bedrijfswagens. De activiteiten die we voor deze partijen kunnen uitvoeren zijn uiteenlopend.

De verkoop van tweedehandswagens stimuleren?

Nieuwe wagens laten klaarmaken voor aflevering?

U heeft niet de nodige kennis, materialen of mankracht om uw wagens te kunnen reinigen?

Nieuwe wagens langdurig beschermd hebben?

Wilt u een directiewagen terug als nieuw?

Wordt een wagen binnen het bedrijf verschoven maar heeft deze eerst een grondige reiniging nodig?

Moet een wagen terug naar de leasemaatschappij?

Heeft een ontslagen werknemer zijn bedrijfswagen niet proper achtergelaten?

Dan bent u bij BB-CARCARE aan het juiste adres.

Voor verschillende garages en autoverkopers maken we op regelmatige basis tweedehandswagens klaar voor verkoop, zowel interieur als exterieur. Dit wordt gedaan naargelang de vereisten van de garage of verkoper. Exterieur kunnen we zowel een grondige glanscorrectie uitvoeren als een nieuwe look geven aan een occasie. Interieur kunnen we eveneens zo ver gaan als vereist wordt. Demonteren van zetels is voor ons geen uitdaging.

Naast het klaarmaken van tweedehandswagens voor verkoop werken we ook regelmatig aan nieuwe wagens. Hierbij wordt er vaak geopteerd voor een langdurige bescherming, meer bepaald een glascoating/lakverzegeling, nadat we de wagen een grondige reiniging hebben gegeven. Bij deze grondige reiniging worden lijmresten en vervuiling van voor, tijdens of na het transport verwijderd.

Net zoals bij u, staat bij ons de eindklant centraal. Deze wil een propere wagen in showroomstaat voor de prijs van een occasie, of zijn nieuwe wagen ECHT nieuw en langdurig beschermd hebben. BB-CARCARE kan garanderen dat er een tevreden eindklant zal zijn.

Wij hebben reeds verschillende keren voor leasemaatschappijen en andere bedrijven gewerkt. Meestal ging het om bedrijfswagens die binnen het bedrijf geschoven werden naar een andere werknemer, maar soms ook wagens die terug naar het leasebedrijf teruggebracht moesten worden in een propere staat.

BB-CARCARE is in staat om dit soort bedrijfswagens terug in showroomstaat te verkrijgen, zowel interieur als exterieur, om zo een tevreden leasemaatschappij of volgende gebruiker te kunnen garanderen.

Wenst u als bedrijf meer informatie over de diensten die we voor u kunnen uitvoeren? Vul dan vrijblijvend het formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Neem alvast een kijkje in ons portfolio om een idee te krijgen wat we voor u kunnen betekenen.